[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”20px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”top”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Meling AS sin nettside – thormeling.no og meling.as. Meling AS er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn på denne nettsiden.

Meling AS samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Personopplysninger som sendes til oss via mail, telefon eller kontaktskjema vil bare bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med din henvendelse. Opplysningene vil ikke bli brukt til noe annet enn hva som vil være relevant for ditt kundeforhold.

Som bruker av vår nettside har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven

Informasjon og personopplysninger kan slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.

Kontaktinformasjon

Telefon 51 73 51 30 – post@meling.as
Meling AS, Vollsøytoppen 10, 4180 Kvitsøy.

 

Hva er cookies / informasjonskapsler?

thormeling.no og meling.as benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små midlertidige filer som blir lagret på datamaskinen din for at nettsiden vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler. Merk at ved å endre på innstillingene for cookies i din nettleser kan det føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

Slik administrerer du informasjonskapsler (Nettvett.no)

 

Informasjonskapsler som benyttes på vår nettside

WordPress
Informasjonskapsler for visning og funksjonalitet.

Google Analytics
Google Analytics er en nettanalysetjeneste som leveres av Google, Inc. (”Google”). Google Analytics bruker cookies for å analysere hvordan brukere benytter nettstedet. Informasjonene som genereres av en slik cookie ved bruk av det aktuelle nettstedet, inkludert din IP-adresse, sendes til Google og lagres på servere i USA. Vi bruker anonymizeIP, en funksjon i sporingskoden som gjør at en enkeltbruker ikke kan identifiseres. Google bruker denne informasjonen for å vurdere bruken av nettstedet, samt for å yte andre tjenester i tilknytning til aktiviteter på nettstedet og bruk av internett.

Google kan overføre denne informasjonen til tredjepart hvis dette kreves iht. lov eller i tilfeller hvor tredjeparter behandler informasjonen på vegne av Google.

Google vil ikke koble din IP-adresse med annen informasjon Google har.

Våre nettsider bruker Google Analytics for å analysere bruken av nettsiden. Vi får informasjon om hvilke sider som er mest besøkt, hvor brukerne kommer fra, på hvilke tidspunkter sidene er besøkt osv.

Du kan deaktivere informasjonskapsler fra Google Analytics her

 

Samtykke til bruk av informasjonskapsler

Når du besøker og bruker thormeling.no og meling.as, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″ css=”.vc_custom_1528979456225{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}” offset=”vc_hidden-xs”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”75px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1524479433458{margin-top: 25px !important;padding-top: 25px !important;background-color: #4d361e !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2923″ img_size=”full” onclick=”custom_link” link=”https://109.199.120.75/~skarp495/thormeling.no/”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_custom_heading text=”ADRESSE” font_container=”tag:h6|text_align:left|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1479050586734{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text]MELING AS
Vollsøytoppen 10
4180 Kvitsøy

Kart[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_custom_heading text=”KONTAKT OSS” font_container=”tag:h6|text_align:left|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1479050580593{margin-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text]+47 51 73 51 30
post@meling.as
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2606″ img_size=”50×56″][/vc_column][/vc_row]